Pollyanna, amb més marques i nou disseny! Renovar ́se per continuar creixent. Aquesta és la màxima del nostre grup. Al inici de temporada vam presentar unnou concepte de botiga: Pollyanna #P7, ubicada a l’avinguda Carlemany, 95 d’Escaldes-Engordany.

Aquesta botiga, que ja formava part del grup, respira un aire modern i sofisticat, gràcies a la exquisida decoració. Està dissenyada per a què totes les col·leccions siguin visibles i accessibles per a les seves clientes. Hem apostat, com sempre, per nous creadors i incorpora noves marques al seu catàleg, com ara BA&SH, All Saints o Maje. L’acte d’inauguració del nou espai va comptar amb altres propostes interessants, a banda de la moda, com ara un tast de sushi, begudes i un obsequi per a tots els presents en l’esdeveniment. Com sempre, amb la millor selecció de marques premium, sense haver de sortir del país.

Va ser el motiu perfecte per celebrar l’arribada de les noves col·leccions en un ambient remodelat. Ens van visitar els clients Pollyanna i la influencer @cristiurbi entre altres. Gràcies a tots per haver format part d’aquest dia!