Què vindrà aquesta tardor? Quins seran els colors de la pròxima temporada? Prepara l’armari amb el resum de tendències que et portem des de Pollyanna Andorra.

Colors FW 19: Després de veure les desfilades de Londres i París, ens ha quedat clar: els vermells seran tendència la pròxima tardor, hem vist fins a 5 tonalitats diferents de vermell. Ara bé, tot i que serà el color estrella de la temporada hi ha una segona línia en colors més neutres. Els colors són: blanc trencat (vainilla custard), blau marí (evening blue), gris clar (paloma), un verd oliva (guacamole) i color vi.

 

Quadres: Els quadres tornen a ser tendència aquest hivern. No ho ha decidit l’equip de Pollyanna, els dissenyadors que han presentat les seves col·leccions a París han apostat pels quadres en totes les seves variants: quadre vichy, príncep de gales, pied-de-poule, etc.