Quines són les tendències d’aquest estiu? Si te’n falta alguna encara estàs a temps de trobar-les rebaixades a Pollyanna Andorra, Pollyanna Kids&Baby i Seventeen Andorra.

Seashells: Les petxines van arribar amb força la temporada passada a beachwear, banyadors i accessoris. Però aquest any han vingut per quedar-se! A Seventeen Andorra trobaràs molts accessoris adornats amb petxines. Encara no tens el teu?

Talla midi: Els vestits són el producte que més agraden a l’estiu: còmode i fresc! Però a Pollyanna sempre li afegim un toc de tendència. Aquest 2019 es porten els vestits i faldilles de talla midi. Marques com Maje o The Kooples han presentat models amb una caiguda increïble!

Estampats: Tant a la primavera com a l’estiu els estampats florals són un must-have! Aquesta temporada a Pollyanna tenim moltes propostes de marques com Ba&sh o All Saints que han apostat per aquesta tendència.

Altres coses que no poden faltar a la teva maleta són: xancletes de platja, protecció solar, un barret per protegir-te del sol amb molt estil, un parell de tovalloles i per descomptat, moltes ganes de gaudir d’un estiu difícil d’oblidar!