Pollyanna Andorra comencem el mes de desembre amb moltíssima il·lusió, com sempre!

Aquest any us hem proposat un regal molt especial a xarxes socials, estem parlant d’un sorteig diari! Hem creat un calendari d’advent als nostres comptes d’Instagram: @pollyanna_andorra, @seventeen_andorra i @pollyanna_kidsbaby_andorra, segueix-nos i no et perdis cap sorteig!

Cada dia tindrem un guanyador d’un regal diferent. Participem amb marques com: PremiataWoolrich, Mou, LacostePeople of Shibuya24 regals t’esperen a Pollyanna!

Hi ha un total de 4 sortejos que són presencials a les nostres botigues, la resta són online!, consulteu les nostres xarxes socials per veure com i on participar! Consulteu les bases legals al següent link.

Les sorpreses de Pollyanna no acaben aquí, necessiteu idees de regal? Aquí us en deixem unes quantes: