Actualment estem vivint una situació insòlita, però a Pollyanna sempre hem treballat per veure el costat positiu a absolutament tot! Així que aquest cas no serà menys.

Ens hem de quedar a casa, però això pot tenir aplicacions positives: un canvi d’armari! Per fi ha arribat el moment d’escollir els articles que més t’agraden de la temporada SS20. Avui presentem les tendències més de moda de la primavera per renovar el vestidor.

Artesania: Els dissenyadors han tornat enrere en el temps per buscar els materials i tècniques que sempre han estat: la rafia, el croché… Els nostres accessoris d’aquesta tendència must-have són els de Vanessa Bruno!

Masculí: Les blazers sempre han estat un dels nostres articles preferits! En col·leccions com la de Zadig&Voltaire en podem trobar molts! Aquesta temporada són tendència, com a novetat el patró dels blazers s’allarga i els pantalons de pinça s’escurçen fins a arribar a shorts!