Quedar-se a casa és un bon moment per llegir, desconnectar i tornar a posar en ordre moltes coses per les que ‘no teníem temps’. Les editorials Conde Nast i Hearst Magazine han posat a disposició de tothom les seves revistes del mes d’abril a les seves pàgines web. És un bon moment per inspirar-se, empapar-se de les noves tendències i preparar un llistat del que busqueu aquesta temporada per venir a bsucar a Pollyanna quan tot torni a la normalitat.

Avui us presentem els colors de la temporada!

Blau: Els experts en moda asseguren que el moment del blau és aquesta temporada! Des de el més intens índigo al blau turquesa més suau. Aquest estiu els blaus arriben als nostres armaris amb abrics masculins i vestits llargs!

Beige: La paleta més natural per l’època del any que menys maquillatge utilitzem. Teixits artesanals que aconsegueixen un efecte de segona pell. Tons clau: nude i marfil.

Blanc i negre: El ying i el yang, el binomi que mai falla! Blanc pur o total Black? Quina és la vostra opció preferida?

Neó: L’any passat ja vam tenir certs tocs de fluor a la temporada SS però aquest any ve amb força!  Els fluorescents avivaran el nostre armari: groc llimona, verd poma i rosa fúcsia! La opció que més ens agrada és: portar només una peça de color fluor o atrevir-se amb un total look!

Morat: Des de l’opció més romàntica com el lavanda o el lila fins als acabats més extrems com poden ser el púrpura o el magente. La família dels violetes ens ha conquistat a tots!