Recentment arribades a Pollyanna Andorra i Pollyanna Kids: les sneakers confeccionades de manera sostenible, ética i responsable. 

Per què decantar-se per l’opció de calçat vegà? La moda vegana i sostenible ha experimentat un creixement increïble durant l’última dècada, Això demostra que cada cop som més conscients en el procés de compra i que exigim a le marques que reconsiderin la seva producció perquè s’ajusti al que la societat.

#VEJAMEN: Aquesta temporada les sneakers de men venen amb acabats de pell, cordons i velcro. Dues alçades diferents: tipus sneaker baixa i tipus botí! Tenim més models disponibles a les botigues de Pollyanna Adult.

#VEJAWOMEN: La temporada H20 arranca amb foça a la col·lecció de Veja Women: molta varietat de color, desde els blancs i grisos neutres a roses, vermells i verds! Dues alçades disponibles, sneaker clàssica o botí que cubreix fins el turmell!

 

#VEJAKIDS: Les novetats pels més petits són modernes i minimalistes. Colors vius i acabats metal·litzats, la última tendència sempre disponible a Pollyanna Kids!