La nova col·lecció de Maje Paris ve plena d’estampats de tendència i teixits d’alta qualitat. La tendència animal print amb l’estampat LEO ve amb força aquesta temporada. També trobarem looks d’estil rockero amb caçadores estil biker de pell o peces molt especials amb acabats ROCK!

Les jaquetes d’aquest any no deixen indiferent a ningú: bikers d’estil rockero, bombers amb detalls de pell i caçadores amb estampat animal print. Un joc entre la tendència i la qualitat d’una de les nostres marques en exclusiva.

Les bikers o caçadores no són el teu estil? Busques donar un toc d’estil al teu look del dia a dia? Les blazers són el teu millor aliat. La nova col·lecció de Maje ve amb moltes blazers de diferents estils i estampats, trova la teva a Pollyanna Andorra.

Seguim amb la presentació de la nova col·lecció, una peça fonamental per la temporada FW és la faldilla. Què us agrada més: mini o midi? Tenim les dues opcions. Un look amb una mini pot quedar molt bé combinat amb una blazer o una brusa ample. En canvi, una midi la podeu combinar amb un top o samarreta basics.

Però el clàssic de totes les temporades sempre és i serà: el vestit.

Aquesta temporada Maje ens porta totes les tendències a la sel·lecció de vestits: estampat animal print combinat amb colors llisos, estampat floral i detalls brillants als looks de nit. Amb quin et quedes?

 

Això és només una petita part de totes les tendències que ens han arribat a les botigues Pollyanna, us hi esperem per viure l’experiència Pollyanna!